Företagsmassage

En behandling för företaget

Som jag nämnde på förstasidan erbjuder jag massage för både privatpersoner och företag. Är du och ditt företag ute efter företagsmassage är det något jag kan hjälpa er med.
Med tanke på att mitt företag är beläget i Kungälv kan jag erbjuda samtliga tjänster till er i närheten, som bland annat Stenungsund, Nödinge och Älvängen. Givetvis är ni välkomna oavsett vart du befinner dig i vårt avlånga land.
När ni vänder er till mig kommer jag göra allt för att leva upp till era förväntningar. Mitt mål är att göra er så nöjda det bara går, att leverera ett bra jobb och en god kundservice. På så sätt hoppas jag att ni lämnar mig nöjd och kanske dessutom kommer tillbaka i framtiden.

Befinner ni er i exempelvis Stenungsund, Kungälv, Älvängen eller Nödinge eller någon annan närliggande stad och finner företagsmassage intressant är det bara att höra av sig till mig eller boka en tid genom min Boka direkt. Självklart kan ni även höra av er till mig om ni har några frågor kring massagen, mitt arbete eller något annat som rör mig och mitt företag är ni varmt välkomna att kontakta mig.
Förhoppningsvis är det mig och mitt företag ni först vänder er till när ni är intresserade av företagsmassage.